Sant Jordi amb Cavall Fort

Una nova col·laboració amb la revista Cavall Fort. Aquest cop he realitzat la coberta del número d’abril que fa referència al Sant Jordi, la nostra gran festa del llibre i de la rosa i que fem extensiva a tothom!I si el drac devora contes en comptes de gent atemorida? Fem un castell ven alt perquè el drac pugui gaudir de mil històries i les pugui compartir.

Una nueva colaboración con la revista Cavall Fort. Esta vez he realizado la portada del número del mes de abril y que hace referencia a San Jordi, nuestra gran fiesta del libro y de la rosa y que hacemos extensiva a todo el mundo.
¿Y si el dragón devora cuentos en vez de gente atemorizada? Alcemos un gran castillo (humano) bien alto para que el dragón pueda disfrutar de mil historias y las pueda compartir.

A new collaboration for the magazin Cavall Fort. This time I made the April cover and It refers to Saint Jordi, our great books and roses festival.
And if the dragon devours stories instead of frightened people? Let’s raise a great and hight (human) castle so that the dragon can enjoy thousands stories and share them.

 

Deja un comentario