Històries de la nostra cultura

No, no us penseu pas que m’he oblidat de tot i que he desaparegut del mapa durant tot aquest temps. He estat submergit entre muntanyes de papers, colors i fotografies per a realitzar uns projectes fantàstics que requerien tota la meva concentració.

Fa poques hores vaig entregar la darrera il·lustració per a dos projectes de l’Editorial Brau Edicions. Una editorial que s’estima la  nostra cultura i que ha confiat en mi per il·lustrar aquests dos llibres i  que són la continuació d’un anterior. Permeteu-me que no en desvetlli tots els detalls fins que surti a les lliberies d’aqui molt poc. Ara ja s’està cuinant a la impremta i materialitzant damunt del paper. S’està donant forma a aquestes caixetes meravelloses que són els llibres il·lustrats on es pot gaudir d’una obra literària i d’una obra artística.  En aquest cas, l’obra literària pertany al Nicolás Alonso, que ha estat l’escriptor i  creador de les històries i ens ha donat a conèixer una part important del nostre patrimoni cultural que veureu reflectit en aquests dos volums. Gràcies Nico, per ajudar-me amb els teus punts de vista, apreciacions i fer-me adonar de la riquesa cultural que tenim. També gràcies a en Xavier Albertí, editor, per la teva tasca i guia.

Així doncs, ara us porto un petit “tastet ” o unes  pistes, perquè aneu imaginant què hi ha darrera de tot aquest espai en blanc. Alguns podreu identificar elements… Qui sap què hi ha darrera d’aquests cercles màgics! Què ens explica en Nico a través de les seves històries? Espero que us agradi i disfruteu amb les meves il·lustracions.

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s