Exposició de BENJAMIN LACOMBE

programa expo Benjamin Lacombe

Aquests dies he tingut l’oportunitat de gaudir d’una exposició fascinant. Veure alguns originals de l’obra de l’il·lustrador Benjamín Lacombe (París 1982) al Museu ABC de la Il·lustració i del dibuix . De fet vaig coneixer la seva obra arran de comprar-me el seu primer llibre que em fa fascinar titulat Cerise Griotte. També, L’Enfant Silence o Notre Dame de París o Ondina. 

L’obra de Benjamin Lacombe deixa veure influències de l’animació com  Tim Burton o pel·lícules del cinema expressionista, negre, etc. També cal destacar la perspectiva i els desenfocs fotogràfics dels primers plans per crear efectes de profunditat o el presiocisme de les seves il·lustracions que en certs moments, sobretot als seus inicis, trobem certa influència de la Rebecca Dautremer tot i que en el to no tenen res a veure.

Benjamin Lacombe carrega les seves il·lustracions d’una atmosfera  vellutada, plena de misteri, d’una certa melangia, poesia i fins i tot pinzellades gòtiques que et transporten en un món fascinant.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s