Presentació a la Biblioteca del Poblenou del llibre: EL LLIBRE GEGANT DELS GEGANTS.

El passat dimecres dia 5 de juny, l’autor del llibre :El Llibre Gegants dels Gegants i jo vam fer una petita presentació d’aquest a la Biblioteca del Poblenou amb la col·laboració de la Llibreria Etcètera.

Vam compltar amb la col·laboració, també, del Lluís Martínez , director de la Bilblioteca del Poblenou i del Fredi Roigé, menbre de La Colla dels Gegants del Poblenou, que ens va explicar la historia dels Gegants d’aquest barri. Anècdotes com la del Lloro del 36 , un gegantó de 2,8 metres d’alçada i que té una historia peculiar al darrera. està basat en un lloro que hi havia a la Licoreria del carrer Taulat on hi havia la parada del tramvia 36 i que avui dia encara el conserven dissecat.

També ens van acompanyar, En Bernat i la Maria, els gegants i en Xavier el Bomber i l’Estarrufadet de la Colla del Drac.

L’autor, en Nicolás Alonso, va explicar algunes llegendes als nens i nenes, els quals van  van acabar cantant la cançó  del Gegant del Pi, que també té la seva història!  També van escoltar molt  atentament com jo feia les il·lustracions i els mostrava els estris que feia servir normalment per dibuixar. A més, van poder veure projectat a la pantalla gran com anava donat color al Gegant  Bernat.

Ah! I no us ho perdeu! Alguns nens ens van regalar uns dibuixos magnífics fets ells mateixos!!!!!!!! Gràcies! Això sí que és un bon regal!!!!!!

Volia agrair també, a la Xon, Petrus i Àlex de LLibreria ETCÈTERA del Poblenou de Barcelona, que van fet tot el possible perquè tot funcionés i també per les fotografies que ens han cedit perquè pugueu fer un cop d’ull a la vetllada. I espero no deixar-me ningú!!!!!

Gràcies!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s